Mitt ( förkortade )CV som QR :

 
Jaajjemän, så ser mitt nuvarande och dom tidigare jobben ut.

Vinstlotten

Även om jag har fått jobb fram till hösten, så delar jag gärna med mej av ideér. Skicka med en hemgjord CV-Vinstlott nästa gång du söker ett jobb.

Det är bara att gratta din nästa arbetsgivare som får en högvinst till företaget!


1. Printa ut små cv-kort.
2. Klistra på en tunn självhäftanden plastfilm.
3. 1 del diskmedel och 2 delar acryl silverfärg. Blanda ordentligt. Duttat ut färgen i tre lager på varje lott och låt det torka ordentligt varje gång.
 

Fröpåse - så en medarbetare i år

 
Sådär! En hel hög med fröpåsar. I påsen har jag lagt ETT solrosfrö. Jag är laddad, klar och ska så ut mej själv i mitt nätverk.

Tackkort

 

.....så småningom, förhoppningsvis, kommer jag att bli kallad på intervju. Tycker att det vore nice att skicka ett tackkort efter intervjun.

Receptkort

 
Här har jag konstruerat mitt senaste "kreativa jobbsökar-sätt".

Text: 70-tal
Mat på kortet: 70-tal
...ja, receptet blir ochså en 70-talare.

Det är några av mina personliga ingredienser. Dom här ska jag skicka ut till företag som annonserar efter nya medarbetare.

Mini-CV

 
Här är veckans "kreativa jobbsökaridé". I helgen och nästa vecka ska jag på kvinnomöten och kommer att träffa nya människor. Det är både företagare och vanliga privata kvinnor. Det blir en del mingel och en del surr. Här har jag förberett mitt CV i miniformat i samma storlek som businesscard.

Jag hoppas på intressanta möten!

Under mitt namn har jag skrivit:

"... letar ledig kontorsstol och en krok på väggen för kaffekoppen!!!"

Tävling 5 st Konradslimpor

 
Det kan ju finnas företag som jag inte har en aning om att dom existerar eller att ett speciellt företaget behöver en till medarbetare?! Du kanske vet det???? Många bloggare har tävlingar på sina bloggar. Från idag kommer jag ochså att ha en tävling, just för dej.

I potten finns 5 st Konrads limpa.

Så här går tävlingen till:

Du mailar mej tips på företag som du VET behöver en till medarbetare. Leder tipset till en intervju, så bakar jag Konradslimpa till dej. Tipset behöver alltså inte leda till en anställning, bara en intervju.
Jag söker ( i första hand ) arbetsuppgifter inom administration, chefsassistent, kontorsjobb. Självklart tar jag emot andra tips. Jobbet ska vara på heltid och gärna inom Fyrkanten ( Älvsbyn, Piteå, Luelå, Boden ).

Du får maila in så många förslag du vill. Är du riktigt duktig, så kan du ha frysen full med limpa innan påsk :-)
Tävlingen pågår från idag 14/2 till 1/4 ...eller tills jag fått en anställning innan 1/4. Du skickar mailet till: bortaboijnsnabelahotmail.com

Om du bor i södra Sverige och kommer med ett supertips, så löser vi limptransporten på något sätt.
Välkommen med ditt tips!!!!


Kreativ jobbsökare!

Nu startar jag en egen blogg för alla mina kreativa ideér som jag använt tidigare när jag varit arbetslös. Här kan du få tips och förslag. Kan den här bloggen hjälpa dej att få igång din egen skaparkraft och vilja mot nästa jobb så har den uppfyllt sin uppgift. Självklart får du använda dom ideér som finns här.
Lycka till!
 
Vänlig hälsning
Mona Norman

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0